Meseváros
Radó-sziget (Dél)

Szombat

Vasárnap

Meseváros

Négy Égtáj játszótér

Griff Bábszínház TEKERGŐTÉR Ez a program a „Fogadjon örökbe egy győrkőcprogramot!” keretében a PATENT SECURITY ajándéka a gyerekeknek.

Részletek
Meseváros

Felhővadászat

Izgalmas ügyességi játék, melyet a Pilóta – győrkőc irányít FELHŐVADÁSZAT Ez a program a „Fogadjon örökbe egy győrkőcprogramot!” keretében a FODOR KFT. ajándéka a gyerekeknek.

Részletek
Meseváros

Molyolda

MOLYOLDA Ez a program a „Fogadjon örökbe egy győrkőcprogramot!” keretében a MIB INVEST GROUP ajándéka a gyerekeknek.

Részletek
Meseváros

Paprika Jancsi Csúzlizdája

Vásári hangulatú egyedi mechanikus szerkezet PAPRIKA JANCSI CSÚZLIZDÁJA Ez a program a „Fogadjon örökbe egy győrkőcprogramot!” keretében a MIB INVEST GROUP ajándéka a gyerekeknek.

Részletek
Meseváros

Tintaló cirkusz

A világ legkisebb cirkusza báb akrobatákkal. TEKERGŐTÉR Ez a program a „Fogadjon örökbe egy győrkőcprogramot!” keretében a PATENT SECURITY ajándéka a gyerekeknek.

Részletek
Meseváros

Jövőbelövő

Az asztalon folyamatosan járőrőző kisrobotokat kerülgetve, egy lassan forgó kör alakú asztal körül állva kell a golyókkal célba találni. (Tintaló Társulás)

Részletek
Meseváros

Tekergőtér

Egyedi tervezésű és kivitelezésű játékok gyűjteménye TEKERGŐTÉR Ez a program a „Fogadjon örökbe egy győrkőcprogramot!” keretében a PATENT SECURITY ajándéka a gyerekeknek.

Részletek
Meseváros

Ki lakik itt?

A Ki lakik itt? című kiállítás egy házat mutat be, melynek apró szobáit, tereit, lakóit és vendégeiket figyelhetik meg a győrkőcök. A kukucskálókon keresztül talán

Részletek

Helyszínek